Bibliotekprisen Hedmark 2016

NBF Hedmark skal ta opp igjen tradisjonen med Bibliotekprisen Hedmark, en pris som ikke har vært delt ut siden 2013.

Bibliotekprisen Hedmark skal deles ut til «et bibliotek, enkeltpersoner eller organisasjoner/institusjoner i Hedmark. Prisen tildeles for arbeid som fremmer og synliggjør biblioteket og dets rolle i samfunnet. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.»

Vi inviterer alle bibliotekinteresserte til å komme med forslag til kandidater, innen 1.nov 2016. Det er bare å sende mail til en av oss i styret, eller ta kontakt med oss på Facebook.

Prisen vil bli delt ut på årsmøtet til NBF Hedmark i mars 2017.