Innkalling til årsmøte i Norsk Bibliotekforening, avdeling Hedmark

Det innkalles med dette til årsmøte 2017 i Norsk Bibliotekforening, avdeling Hedmark. Tidspunkt: onsdag 15. mars 2017 kl. 1830. Sted: Hamar Bibliotek, Torggata 100, 2317  Hamar.

Saksliste

1. Årsmelding
  2. Revidert regnskap
  3. Virkeplan for kommende periode
  4. Budsjettforslag
  5. Innkomne forslag
  6. Utdeling av Bibliotekprisen for 2016
  7. Valg.
    • Valgkomiteens innstilling til: Leder Styremedlemmer med varamedlemmer Revisorer
    • Styrets innstilling til: Valgkomité

Saker som ønskes behandlet, sendes til: Stein Kippersund, Emil Nordbysveg 43, 2312 Ottestad eller på e-post til stein@kippersund.no innen 24.02.2016. Samme epostadresse brukes dersom det ønskes kontakt med valgkomiteen, det videreformidles til denne.

Senest 1 uke før årsmøtet vil sakspapirer sendes på mail til medlemmer, samt tilgjengeliggjøres her på  NBF Hedmarks nettside (http://hedmark.norskbibliotekforening.no/) og Facebook-side.

Det vil bli enkel bevertning, og vi ønsker derfor å vite om du kommer. Påmeldingsfrist er mandag 6. mars til Stein Kippersund på mail stein@kippersund.no

Vel møtt!

Årsmøtepapirer kommer