Bibliotekprisen Hedmark 2017

Ved årsmøtet i mars 2018 skal vi dele ut bibliotekprisen Hedmark igjen!

Bibliotekprisen Hedmark skal deles ut til «et bibliotek, enkeltpersoner eller organisasjoner/institusjoner i Hedmark. Prisen tildeles for arbeid som fremmer og synliggjør biblioteket og dets rolle i samfunnet. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.»

Vi inviterer alle bibliotekinteresserte til å komme med forslag til kandidater, innen 1.nov 2017. Det er bare å sende mail til en av oss i styret, eller ta kontakt med oss på Facebook. Dere finner mailadresser under «Om oss» her på nettsiden.

Her står tidligere fylkesbiblioteksjef i Hedmark Karianne Aam og styremedlem i NBF Hedmark Nalina Lund med bibliotekprisen 2016 mellom seg. Hvem får prisen i år? (Foto: Merete Trettebergstuen)

Prisen vil bli delt ut på årsmøtet til NBF Hedmark i mars 2018.